torstai 18. tammikuuta 2018

Linssi-juurespyörykät, vol2!

Olen tehnyt näitä aiemminkin, linssi-juurespyöryköiden ohje löytyy täältä. Koska eniten käyttämäni asia keittiössä on soveltaminen, piti näitäkin vähän testata.

Alkuperäisessä ohjeessahan lukee, että keitetty peruna. No, käytin raakaa ja hyvin toimi. Raastoin porkkanat ja palsternakan vähän hienommaksi ja perunan karkeammaksi. Lisäksi lusikoin tälläkin kertaa tuplana tehdyn taikinan suoraan uuninpellille ja paistoin puolisen tuntia uunissa per pelti. Mausteeksi heitin myös valkosipulisuolaa (älä käytä, jos tarjoat ohjeessa mainitusti 10kk ikäiselle).

Tänään nämä syötiin couscouksen kanssa, mutta olisin kaivannut vaikka sitä tsatsikia kastikkeeksi.

Älkää vaan muuten kertoko keskimmäiselle, että nämä on linssi-juurespihvejä. Se söi hyvällä ruokahalulla, kun puhuin linssiletuista. Tulee vähän mieleen esikoisen avaruuslettu-case. Se kun ei yhtään tykännyt pinaattiletuista, mutta söi mielellään avaruuslettuja.

Ruokalusikallisia taikinaa pellille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti