Long time no see - täällä taas!

Edellisestä blogitekstistä on yli kaksi vuotta ja nuo siihen aikaan 1- ja 3-vuotiaat lapseni ovat nyt kolme ja kuusi. Lisäksi meillä tällä hetkellä tuhisee olkkarissa perheen kolmas mukula, joulukuussa 2017 syntynyt kuopuksemme. On siis aika taas tarjota makuja mukuloille.

Hetkinen työelämä on hetken aikaa taustalla ja aika nauttia kodin lämmöstä ja kokkailla kakaroille. Eskarilainen syö päivittäin yhden ruuan ja toisinaan myös välipalan eskarilla, keskimmäinen kahdesti viikosta eväät kerhossa, mutta muuten on taas aika pyöräyttää ruokakaruselli käyntiin.

Koska en edelleenkään viihdy keittiössä, on aika keksiä keinot helpottamaan arkea. Joten on syytä kerätä reseptejä blogiin, niitä helppoja ja maukkaita, joiden kanssa ei mene hermot. Kokeilla uusia, ettei vallan tylsisty, ja rakastaa lapsia maukkaalla ruualla ja välillä myös herkuilla...

Aloitin kirjoittamalla pitkän listan lempiruokiamme. Nyt pitäisi pitää lista mielessä ja suunnitella kauppalaput, eikä mennä kaupassa tuttua omenoitabanaaniakurkku-leipä-jauhelihapaketti-broileripaketti-jugurtti-maito -reittiä. Tämä lähikaupan koordinaatisto on tullut kovin tutuksi, kun on yritetty kiireessä miettiä, että miten ruokitaan lapset päiväkodin, eskarin ja töiden jälkeen ennenkuin pitää juosta jonkun harrastukseen.

Huomaan muuten lisääntyneen maailman tuskani myötä kiinnostuneeni entistä enemmän kasvisruuista, joten niitä todnäk kokkailemme aiempaa ahkerammin. Hyviä reseptejä saa siis vinkata tännepäin!

Tänään tehtiin keskimmäisen kanssa vanhoja tuttuja linssijuurespyöryköitä, mutta pihveinä uunissa. Siitä kohta oma postauksensa.

Tervetuloa takaisin kuulolle, toivottavasti reseptipankki palveli teitä tälläkin välillä.

Kommentit