maanantai 12. maaliskuuta 2018

Pinaattipannari

Avaruuslettujen pannariversio, pinaattipannukakku ei lämpimänä maistunut esikoiselle (lienee syynä rakenne, joka uunituoreessa pannarissa on vielä löysähkö) mutta kylmänä kelpasi sitten kaikille.

Pinaattipannari

neljälle-kuudelle, valmistusaika noin tunti

Mitä tarvitset?

1 ps(150 g) pinaattia (pakaste)
7 dl kevytmaitoa
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2dl hiivaleipävehnäjauhoja
1tl suolaa
1/4dl sulatettua voita

raejuustoa
ohuen ohut saunapalvikinkkua

Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Anna turvota noin 30 minuuttia.

Sekoita joukkoon sulatettu pinaatti. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoa pinaattipannukakku raejuuston ja kinkkuviipaleiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti