keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pikkukokin pikainen nakkipasta

Jos taaperolta kysytään lempiruokaa se on "makarrrrooonia ja nakkia". Tämä ruoka on saanut siis ansaitusti nimensä taaperoltamme. Pikkukokin pikainen nakkipasta on nimensäveroinen myös syystä, että ainakin 2v 9kk pystyy avustettuna auttamaan ruuanlaitossa pilkkomalla tomaatit ja nakit. Win-win.

Pikkukokin pikainen nakkipasta

(noin 4-6:lle, valmistusaika noin vartti)

Mitä tarvitset?
1/2 pss kauramakaroonia
1 pkt nitriitittömiä nakkeja
1 rasia kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
basilikaa

Laita pari litraa vettä kiehumaan. Pese tomaatit, pilko tomaatit ja nakit. Lisää kiehuvaan veteen suolaa sekä makaroonit ja nakit. Anna kiehua 5 minuuttia. Kaada vesi pois, lisää tomaatit, mustapippuria, (suolaa), oliiviöljyä. Ja koristele annokset basilikalla.

Namnam. Maistui äidille ja mummillekin.


1 kommentti:

  1. Hei empä oo ite tajunnut olevan nitriitittömiä nakkeja :) meilläkin kun nakit ois ihan suosikkeja, mutta en mielellään niitä antaisi. Sen kerran kun annetaan, niin vois käyttää noita.

    VastaaPoista