perjantai 28. maaliskuuta 2014

Helppo katkarapukastike pastalle

Tällä viikolla kokkasin muutamaakin Pirkka-reseptiä uudistuneesta Ruokapirkka-lehdestä. Tämä oli sarjassa: helppoa ja nopeaa.

Helppo katkarapukastike pastalle

(3 annosta, valmistusaika vajaa puoli tuntia)

Mitä tarvitset?
1 ps (180 g) Pirkka tilli-sitruunakatkarapuja (pakaste) tai Pirkka valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste) 1/2 (150 g) purjoa
1 rkl öljyä
1 tlk (2 dl) kermaa
mustapippuria

Lisäksi pastaa ja Pirkka Grana Padano -juustoraastetta

Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet rasvassa pehmeiksi. Lisää joukkoon jäiset katkaravut ja kerma. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Mausta mustapippurilla. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripottele annosten pinnalle juustoraastetta.

Ekstra hyvää tuli kun päälle puristi vielä vähän tuoreesta sitruunasta mehua. Aikuiset söivät tämän lisäksi salaattia, jossa kurkkua ja salaattia ja sen kanssa tsatsikia, joka jäi eilispäivän iltapalasta tähteiksi. Hyvin toimivat yhdessä!
Lähde: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/108402-helppo-katkarapukastike-pastalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti