Helppo katkarapukastike pastalle
Tällä viikolla kokkasin muutamaakin Pirkka-reseptiä uudistuneesta Ruokapirkka-lehdestä. Tämä oli sarjassa: helppoa ja nopeaa.
Mitä tarvitset?
1 ps (180 g) Pirkka tilli-sitruunakatkarapuja (pakaste) tai Pirkka valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste) 1/2 (150 g) purjoa
1 rkl öljyä
1 tlk (2 dl) kermaa
mustapippuria
Lisäksi pastaa ja Pirkka Grana Padano -juustoraastetta
Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet rasvassa pehmeiksi. Lisää joukkoon jäiset katkaravut ja kerma. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Mausta mustapippurilla. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripottele annosten pinnalle juustoraastetta.
Lähde: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/108402-helppo-katkarapukastike-pastalle
Helppo katkarapukastike pastalle
(3 annosta, valmistusaika vajaa puoli tuntia)Mitä tarvitset?
1 ps (180 g) Pirkka tilli-sitruunakatkarapuja (pakaste) tai Pirkka valkosipuli-yrttikatkarapuja (pakaste) 1/2 (150 g) purjoa
1 rkl öljyä
1 tlk (2 dl) kermaa
mustapippuria
Lisäksi pastaa ja Pirkka Grana Padano -juustoraastetta
Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet rasvassa pehmeiksi. Lisää joukkoon jäiset katkaravut ja kerma. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Mausta mustapippurilla. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripottele annosten pinnalle juustoraastetta.
Ekstra hyvää tuli kun päälle puristi vielä vähän tuoreesta sitruunasta mehua. Aikuiset söivät tämän lisäksi salaattia, jossa kurkkua ja salaattia ja sen kanssa tsatsikia, joka jäi eilispäivän iltapalasta tähteiksi. Hyvin toimivat yhdessä! |
Kommentit
Lähetä kommentti