Terveisiä Tampereelta

Viime viikko vietettiin olosuhteiden pakosta keksi-kaupassa-puolen-viikon-ruuat -viikkoa ja niinpä meillä syötiin:

Tiistaina lounaaksi kanakastiketta (paista kanat ja lisää kerma sekä mausteet) ja riisiä. Iltaruuaksi tarjolla oli jauhelihakastiketta (paista jauheliha ja sipuli, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet) sekä makaroonia (löysin kaupasta luomunakin!).

Keskiviikkona lounaaksi eilisen jämät ja päivälliseksi nakkikeittoa.

Torstaina lounaaksi nakkikeittoa ja päivälliseksi kalapuikkoja ja ranskalaisia.

Vähän ku olis ruuan laiton suhteen ollut lomalla ;). Etenkin sitten viikonloppuna, kun perjantaina syötiin koko perhe Tampereella Marusekissa huippuhyvää sushia lounaaksi (no taapero söi kyllä itseasiassa paistettua lohta teriaki-kastikkeella) ja iltaruokakin syötiin vielä Amarillossa. Aamupalalle päästiin hotellin valmiiseen pöytään. Lauantaina lounas meni vähän kevyellä linjalla ja iltaruoka Ikeassa: lihapullia iskälle, riistakäristystä äitille ja pastakastiketta pikkumiehelle.

Tuota Marusekia voin muuten lämpimästi suositella lapsiperheille. Lounasaikaan perjantaina ehkä puolet asiakkaista oli syömässä lasten kanssa. Lapset ovat ravintolaan tervetulleita ja hoitopöytäkin löytyi. Henkilökunta kuitenkin toivoo, etteivät lapset turvallisuussyistä juoksentele ravintolassa eikä miun mielestä leikkipaikkaa ollut. Joten varaa omaa tekemistä mukaan, jotta saat jälkikasvun naulittua pöytään tai jätä väliin levottomimpien tapausten kanssa. ;)

Miun herkullinen annos Marusekissa. Salaatitkin maistui tosi hyvälle, tosin kiitos kitisevän pikkuneidin, ehti miun ruoka tulla pöytään ennenkuin ehdin iskeä puikoilla kiinni salaattiin tai misokeittoon.

Kommentit