sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Jauhelihakeitto

Helpoista helpoin jauhelihakeitto

(neljälle, noin puoli tuntia)

400g jauhelihaa
mustapippuria
n. 1 l vettä
6 perunaa
2 porkkanaa
lanttua
1 sipuli
(1pss herne-maissi-paprika)
suolaa

Ruskista jauheliha paistinpannulla. Mausta mustapippurilla. Laita vesi kiehumaan kattilaan. Kuori ja pilko juurekset ja lohko sipuli. Laita juurekset ja sipuli kiehumaan veteen, kun ovat liki kypsiä, lisää jauheliha ja pakastevihannekset. Anna kiehua pari minuuttia. Mausta suolalla.

Jos on kiljuvia nälkäkurkia ja oikein kiire, valitse pakastealtaasta löytyviä kasviksia, niin säästät kuorimiseen ja pilkkomiseen kuluvan ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti