torstai 20. helmikuuta 2014

Italianpata

Joskus vuosia sitten kun syötiin italianpataa, ostin aina sen valmispussin - tiedättehän, lisää vain jauheliha. Viime viikolla koitin tehdä tätä itse ja yllätyin miten helppoa se on. Ja käytännössä ihan yhtä nopeaa kuin se pussiruoka. Suosittelen! Maistui hyvin myös lapselle!

Italianpata 

(neljälle, valmistusaika puolisen tuntia)

Mitä tarvitset?
400 g (paisti)jauhelihaa
2-3 dl vettä
2 dl rakettispagettia
2 prk tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyreetä
1 herne-maissi-paprika -pussi
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli
1 lihaliemikuutio
oreganoa, basilikaa ja mustapippuria

Aloita kuullottamalla sipuli ja ruskistamalla jauheliha. Lisää sekaan murskattu valkosipulinkynsi, tomaattimurska, pyree, mausteet ja liemikuutio. Anna kiehua reilu viisi minuuttia. Lisää vesi ja spagetti ja keitä kunnes pasta on kypsää (tarkasta pussista keittoaika). Lisää herne-maissi-paprika ja anna kiehahtaa. Tarkista vielä maku ja tarjoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti