sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Nakkipannari

Nakkipannari oli meillä lauantai-illan iltapala ja aika passeli sellainen, nopea tehdä ja ei pöllömpää. Tän alkuperäinen ohje oli pirkka.fissä, mutta meillä vähän yksinkertaistettiin.

Nakkipannari

(Iltapalaksi riittää hyvin neljälle, valmistusaika noin 40 minuuttia)


Mitä tarvitset?
4 dl (luomu)kevytmaitoa
2 dl vehnäjauhoja
2 (luomu)kananmunaa
1/2 tl suolaa
4 Vatajan lisäaineetonta nakkia (jos käytät tavallisia, niin vahdi, ettei lapsi saa viikossa liikaa nitraatteja)

Vatkaa taikinan ainekset keskenään. Anna taikinan turvota.

Laita nakit puoliksi ja asettele ne voideltuun lasiseen piirakkaavuokaan tasaisin välein (jos haluat voit leikata niihin pieniä viiltoja tai tehdä niistä nauravia nakkeja). Kaada taikina vuokaan makkaroiden ympärille. Kypsennä noin 30 minuuttia 225°C keskitasolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti