keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kreikkalaiset lihapullat

Kreikkalaiset lihapullat

(noin neljälle, valmistusaika puolisen tuntia)

Mitä tarvitset?
n. 1 dl fetajuustoa
½ dl mustia oliiveja (Itse ostan luomuna, miksikö?)
3 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattipyrettä (tai noin puolikas tuubia)
400 g jauhelihaa
1 muna
loraus oliiviöljyä
timjamia
mustapippuria rouheena

Hienonna feta nyppimällä tai haarukalla kulhossa ja lisää sinne pieneksi pilkotut valkosipulit ja oliivit. Sekoita tomaattipyreetä joukkoon. Laita sekaan vielä jauheliha, muna (jos haluat tehdä munattomana niin kuulemma 1 keitetty peruna toimii myös munan sijasta!), loraus öljyä ja mausteet. Sekoita hyvin. Paista uunissa 200°C noin 20 minuuttia tai paista pannulla.

Meillä tehtiin näiden kaveriksi uunijuureksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti